به گزارش سرویس علمی جام به نقل از ايرنا، به گفته دانشمندان ممكن است اين تغييرات به دليل گل دهي زود تر از موعد درختان سيب و دماي بالاي هوا در فصل رشد ميوه باشد.
پيش از اين تحقيقات دانشمندان حاكي از اين بود كه گرمايش زمين سبب گل دهي پيش از موعد درختان سيب مي شود. همچنين اين برداشت مي تواند تحت تاثير تغييرات بارش باران و دماي هوا تغيير كند.
باغ هاي مورد مطالعه در اين تحقيق دو نوع سيب محبوب در دنيا به نام هاي فوجي ( Fuji) و تسوگارو ( Tsugaro) را توليد مي كنند و به ترتيب افزايش دماي ۰.۳۱ درجه سانتي گراد و ۰.۳۴ درجه سانتي گراد را در طول ۴۰ سال را نشان مي دهند.
اين باغ ها به اين دليل انتخاب شدند كه در دوره هاي طولاني هيچ تغييري در شيوه مديريت و ذرات خاك زراعتي نداشتند. به همين دليل عوامل غير جوي نظير ارتقا فناوري در باغ در تغيير سيب ها مورد توجه قرار نمي گيرد. در داده هاي جمع آوري شده طي سال ها معيارهايي چون اندازه هاي غلظت اسيد و شكر و استحكام ميوه درنظر گرفته شده است.
نتايج اين تحقيقات كه در مجله Nature به چاپ رسيده است كاهش اسيدي شدن ميوه اما افزايش غلظت شكر طي زمان را نشان مي دهد. دانشمندان ادعا مي كنند اين نخستين بار است كه تحقيقات آن ها تاثير گرمايش زمين بر بافت و مزه ميوه را نشان مي دهد.
در برخي گزارش ها سيب سومين ميوه محبوب دنيا به شمار مي آيد و به طور متوسط سالانه ۶۰ ميليون تن در دنيا توليد مي شود. براساس اين گزارش ها پرتقال و موز به عنوان اولين ميوه و انبه به عنوان دومين ميوه محبوب دنيا محسوب مي شود.
:: موضوعات مرتبط:
اخبار ,
سلامتی ,
,
:: بازدید از این مطلب : 1106
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0